Ben je een keiharde workaholic? Zo ja, dan heb je waarschijnlijk wel overwogen om te investeren in de beste accessoires voor je thuiskantoor. Hier zijn een paar ideeën: Voetkussen, Bureaulapje, en Ruisonderdrukkende koptelefoon. Je zult verbaasd zijn over hoeveel verschil deze accessoires kunnen maken! Bovendien zijn deze voorwerpen ook niet duur. Zolang ze comfortabel zijn, zullen deze accessoires lang meegaan.

Bureaulegger

Als je thuis werkt, kan een bureaulegger een geweldig accessoire zijn. Je kunt er beter mee schrijven en het geeft je een glad oppervlak voor je pen en potlood. De beste bureauonderlegger is gemaakt van leer of kunstleer, en moet stevig genoeg zijn om de potloodpunt te ondersteunen. Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder sommige die zelfs een geïntegreerde draadloze oplader hebben. En voor wie wat meer techniek nodig heeft, is een bureaulegger met zijrails en vloeipapier een prima optie.

Er zijn verschillende soorten bureau-onderleggers verkrijgbaar, en je kunt de kleur kiezen die bij je inrichting past. De meeste onderleggers zijn zwart of bruin, maar er zijn ook doorzichtige opties. Sommige hebben zelfs een microban coating die de groei van ziektekiemen tegengaat. Een grote leren bureaulegger van Pad & Quill meet 26×18 inch en heeft een suède onderkant. Dit materiaal is perfect om foto’s, notities en kalenders op te leggen. Dit soort bureauonderlegger is ook heel comfortabel in gebruik, en hij kan schoongeveegd worden als dat nodig is.

Geluidsonderdrukkende koptelefoon

Een rustig thuiskantoor creëren kan moeilijk zijn, en veel mensen weten niet hoe ze de beste ruisonderdrukkende koptelefoons kunnen vinden. Veel thuiskantoren zitten vol achtergrondgeluiden van gedeelde ruimtes of nieuwsgierige huisdieren. Investeren in een goede ruisonderdrukkende koptelefoon helpt je ononderbroken te slapen en je op je werk te concentreren. Er zijn veel verschillende soorten ruisonderdrukkende hoofdtelefoons op de markt, dus je kunt er een vinden die bij je past.

Bose heeft een lijn van uitstekende ruisonderdrukkende hoofdtelefoons voor het thuiskantoor. Hun 700 model, bijvoorbeeld, weegt slechts 254 gram en is ontworpen om je stem beter op te pikken terwijl achtergrondgeluiden worden tegengehouden. Een andere geweldige eigenschap van dit model is de instelbare zijtoon, waarmee je de hoeveelheid van je eigen stem die hoorbaar is kunt regelen. Zijn bas is iets luider dan die van andere draadloze hoofdtelefoons, maar de algemene kwaliteit is nog steeds uitzonderlijk.

Bluetooth luidsprekertelefoon

Als je op een thuiskantoor werkt, is het handig om een Bluetooth luidsprekertelefoon te gebruiken om gesprekken te voeren. De meeste van deze toestellen zijn draagbaar en voorzien van oplaadbare batterijen. De beste modellen kunnen tot tien uur gesprekstijd aan. Je kunt de beste Bluetooth luidsprekertelefoon voor je kantoor kiezen op basis van zijn kenmerken en prijs. Zijn draagbaarheid is een belangrijk verkoopargument. Je moet er echter wel zeker van zijn dat hij aan je behoeften beantwoordt.

Een Bluetooth luidsprekertelefoon voor thuiskantoor kiezen is geen gemakkelijke taak, maar als je bereid bent wat onderzoek te doen, vind je er vast wel een die aan je behoeften voldoet. Je kunt het beste kopen bij een betrouwbare bron zoals Amazon. De recensies ervan kunnen je een hele reeks criteria geven die je helpen de juiste luidsprekertelefoon voor je thuiskantoor te kiezen. Bedenk dat het niet alleen om de prijs gaat.

Voetkussen

Een voetensteun voor je thuiskantoor kan je werkplek veel comfortabeler maken. Er zijn verschillende soorten om uit te kiezen. Een schuine voetsteun voor onder je bureau, bijvoorbeeld, kan een geweldige keuze zijn voor je thuiskantoor. Het schuine oppervlak stut je voeten terwijl je werkt, wat de bloedsomloop bevordert en je houding op peil houdt. Een met fluweel bekleed kussen geeft je een comfortabeler gevoel op je voeten, en je kunt de bekleding verwisselen wanneer je maar wilt.

Voetsteunkussens zijn een andere optie. Ze geven steun aan je voeten en kunnen zelfs gebruikt worden om je knieën op te stutten als je slaapt. Je kunt een voetsteunkussen gebruiken om vermoeidheid in je benen op te heffen, zodat je meer tijd kunt besteden aan wat je graag doet. Het kussen is zo gevormd dat het onder je bureau past of ergens anders waar je steun nodig hebt. Het kan je houding helpen verbeteren en voetpijn verlichten. Kies het kussen dat bij je past.

Author