Als het om technologie voor je man cave gaat, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Slimme stekkers, VR headsets, en gebogen TV’s zijn maar een paar van de mogelijkheden. Er zijn zelfs enkele man cave technologieën die ook retro kunnen zijn. Als je het type bent om een vintage Kroehler bank voor de man cave te kiezen, kun je dezelfde look nabootsen door banken en een TV strategisch te plaatsen. Een massagestoel kan een prachtige aanwinst zijn voor elke man cave. Veel van deze modellen hebben diepe weefselmassage technologie met een groot bereik aan snelheid, intensiteit en beweging.

Slimme stekkers

Als je man cave ’s zomers een beetje koud is, zijn slimme stekkers de perfecte oplossing. De stekkers werken als gewone stekkers, maar kunnen ook apparaten plannen om op bepaalde tijden aan of uit te staan. Zo kun je de kamer op een aangename temperatuur instellen en voorkomen dat je energierekening oploopt. Zelfs als je weg bent, kun je nog steeds de illusie wekken dat je thuis bent zonder de airco of de verwarming aan te zetten.

Gebogen TV’s

Als het op man cave technologie aankomt, zijn gebogen TV’s the way to go. Deze slanke consoles hebben meerdere functies en een betere kijkervaring dan traditionele flatscreen televisies. Als je wat meer puf aan je man cave wilt geven, kun je een 80 inch gebogen televisie overwegen. Maar als je een budget hebt, zul je misschien genoegen moeten nemen met iets minder duurs.

VR koptelefoons

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je avonden door te brengen, overweeg dan de aankoop van een van de VR headsets. Ze kunnen een goedkope manier zijn om in de VR spelwereld te komen, maar hebben wel een krachtige spelconsole of PC nodig om goed te kunnen werken. Behalve voor spelletjes zijn deze koptelefoons ook nuttig voor fitness en meditatie toepassingen. Ze zijn ook een uitstekende manier om je kindertijd te herbeleven. De mogelijkheden met VR technologie zijn eindeloos, en zullen je man cave gasten zeker bekoren.

Neon borden

Er zijn allerlei voordelen aan het gebruik van LED man cave borden, en dit artikel zal enkele van die voordelen onderzoeken. Om te beginnen produceren ze geen gevaarlijke gassen of breekbaar glas. Bovendien verhogen ze je elektriciteitsrekening niet en hebben ze geen onderhoud of verzorging nodig. LED borden kunnen tot wel zeven jaar meegaan! Dat is een enorm pluspunt voor de meeste huiseigenaren! Dus, wat is het nadeel van LED man cave borden?

Tafelvoetbaltafel

Of je man cave nu een kelder of een appartement is, een Foosball tafel is een must-have. Dit retro spel brengt eindeloos plezier voor de hele familie, en kan een geweldige investering zijn voor je Man Cave. Het is ook gemakkelijk in elkaar te zetten. Plus, het bevat alle accessoires die je nodig hebt om te spelen. Je zult urenlang vermaak hebben om van te genieten! Lees verder om meer te leren over de voordelen van een Foosball tafel.

Slimme fitness uitrusting

Hoewel de meeste fitness apparatuur op elkaar lijkt in die zin dat ze een reeks gegevens over je training verzamelt, biedt slimme fitness apparatuur meer dan alleen een eenvoudig trainingsverslag. Door gebruik te maken van slimme sensoren kan dergelijke fitness apparatuur je helpen je fitness doelen te bereiken. Het houdt ook je hartslag, genomen stappen, en andere gezondheidscijfers in de gaten. De privacy aspecten van slimme fitness apparatuur verschillen van fabrikant tot fabrikant, maar de meeste verzamelen wel gezondheidsgegevens van hun gebruikers.

Slimme sloten

Slimme sloten voor je man cave kunnen de perfecte aanvulling zijn op je man cave technologie. Met de technologie kun je beperkingen instellen op wie tijdens bepaalde uren toegang heeft. Ze kunnen bediend worden met een smartphone app of door een code in te voeren. Deze moderne sloten zijn volledig geïntegreerd met andere slimme apparaten en home hubs, zoals Alexa en HomeKit. Ze kunnen zelfs geprogrammeerd worden om dingen te doen wanneer een code wordt ingevoerd. Slimme sloten voor man caves zijn een uitstekende manier om extra kamers of kelders om te toveren tot moderne hangplekken.

Author