Er zijn allerlei methoden om geld te verdienen met bitcoin. Hier zijn er drie van:

Verdien rente op je bitcoins door ze aan iemand uit te lenen

Een manier om rente op je bitcoins te verdienen is door ze aan iemand uit te lenen. Op platforms voor het uitlenen van cryptocurrency kun je je bitcoin bij een bank of andere financiële instelling deponeren, en de uitlener geeft je dan rente. Hoewel de meeste van deze leenplatforms de rente niet veel veranderen, moet je ze toch in de gaten houden. In sommige gevallen kun je zelfs een bankoverschrijving naar je rekening overmaken om rentebetalingen te ontvangen.

Daghandel

Als het gaat om daghandelen met bitcoin, zijn er verschillende dingen om rekening mee te houden. Deze cryptocurrencies zijn erg volatiel, wat betekent dat je zowel groot succes als een catastrofale mislukking kunt meemaken. Daghandelen is altijd riskant, en je moet alleen geld investeren dat je je kunt veroorloven te verliezen. Als je toch geld verliest, accepteer dat dan en ga verder. Je moet nooit proberen je verliezen terug te verdienen als je meer verliest dan je geïnvesteerd hebt.

Affiliate marketing

Er zijn verschillende manieren om digitale valuta te gelde te maken. De meeste winkels hebben affiliate programma’s. Hoewel Amazon misschien de bekendste is, zijn er veel andere winkels die cryptocurrency accepteren. CryptoPet is een grote munt-centrische detailhandel die concurreert met grote merken en een affiliate programma aanbiedt. Je kunt via affiliate marketing een percentage van elke aankoop verdienen. Maar wees voorzichtig: het is gemakkelijk om veel geld te verdienen zonder zelf echt Bitcoin te gebruiken.

HODL methode

De HODL methode om geld te verdienen met bitcoin wordt steeds populairder onder liefhebbers van cryptocurrency. De uitdrukking “hold on for dear life” beschrijft een lange-termijn benadering van cryptocurrency beleggen. Crypto-enthousiastelingen geloven dat beginnende handelaars hun pogingen om de markt te timen vaak zullen verknoeien en in plaats daarvan hun munten gewoon moeten vasthouden tot ze een behoorlijke prijsbeweging zien. Bitcoin heeft beruchte grote prijsschommelingen, maar HODLers negeren die schommelingen, in de wetenschap dat ze op de lange termijn hoogstwaarschijnlijk winstgevend zullen zijn.

Handelsbots

Hoewel geld verdienen met bitcoin met behulp van trading bots gemakkelijk en handig kan zijn, doen de bots zelf het werk niet. Deze bots zijn softwareprogramma’s die de handel automatiseren, dus ze zullen geen inkomsten voor je genereren. Je zult een grondige kennis van de cryptocurrency markt moeten hebben om een bot te kunnen gebruiken. Sommige bots zijn voorgeprogrammeerd met voorgedefinieerde strategieën, sjablonen, en instellingen. Als je deze kennis echter niet hebt, laten deze programma’s je in een slechtere positie achter dan wanneer je je cryptocurrency gewoon aanhoudt.

Author