Je kunt je steun aan de kunstenaarsgemeenschap tonen door Hunter S Thompson Glasses merch te kopen. Alle ontwerpen worden door onafhankelijke kunstenaars gemaakt en op sociaal verantwoorde wijze op kwaliteitsproducten gedrukt. Elke aankoop steekt geld in de zak van de kunstenaar. Je vindt er ook enkele leuke geschenkideeën voor liefhebbers van Hunter S Thompson Bril. Bekijk enkele van de meest populaire producten. Er zijn vele stijlen om uit te kiezen. Dus, welke is je favoriet?

Jacques Marie Mage

Als je een fan bent van aviator zonnebrillen en van de stijl van Jacques Marie Mage’s Hunter S. Thompson brillen, dan ben je niet de enige. Dit brillenmerk heeft ontwerpen in beperkte oplage uitgebracht, geïnspireerd op de kenmerkende stijl van de legendarische auteur. Deze zonnebrillen zijn ontworpen met een klassieke vliegeniersvorm, maar met unieke kenmerken. De aviator vorm is een populaire keuze bij zowel mannen als vrouwen.

Deze aviator zonnebril is gemaakt van titanium en is genoemd naar de grote Apache hoofdmannen. Ze zijn ontworpen met een platte rechthoekige lens en hebben een titanium dubbele brugconstructie. Ze hebben een acetaat montuur en 18-karaats gouden details. Bovendien hebben deze zonnebrillen een 100% UV bescherming. De Jacques Marie Mage Hunter s Thompson zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Het merk heeft ook een versie in beperkte oplage gemaakt, “Lulou” genoemd, naar de legendarische modeontwerpster Loulou de la Falaise.

Ray-Ban RB 3138 Shooter Aviator

Deze zonnebril is een icoon geworden en is bekend door een lange lijst beroemdheden die hem gedragen hebben, waaronder Johnny Depp en Hunter S. Thompson. Thompson, die de hoofdrol speelde in de film Fear and Loathing in Las Vegas uit 1998, was een verdorven journalist die bekend stond om zijn “Gonzo” schrijfstijl en drugsverslaving. Behalve zijn schrijfstijl had Thompson ook een opvallend gevoel voor mode, waarbij hij een voorkeur had voor amberkleurige Ray-Ban aviator zonnebrillen. Dit bijzondere paar was versierd met een ijdel kogelgat in het midden van het montuur en een wenkbrauwstang in schuttersstijl.

Deze zonnebrillen werden oorspronkelijk in de jaren 1930 ontworpen voor militaire piloten, en ze worden beschouwd als het meest klassieke type vliegenier. Deze zonnebrillen zijn nog steeds populair en hebben toonaangevend cachet, maar komen niet meer zo vaak voor als Wayfarers en traditionele vliegeniers. Behalve de klassieke wayfarer hebben deze glazen ook een grote keuze aan tinten en een scala aan spiegelafwerkingen en gradiënten.

De Dahmer bril van Johnny Depp

Je hebt waarschijnlijk de beroemde pilotenzonnebril gezien die Hunter S. Thompson droeg in Fear and Loathing in Las Vegas, maar wist je dat Depp er ook een versie van draagt? Johnny Depp’s versie van de Dahmer bril is gebaseerd op de stijl die gedragen werd door Hunter S. Thompson, die het boek Fear and Loathing in Las Vegas schreef. Bekend als de “Shooter aviator” is de Ray Ban 3138 een moderne incarnatie van Thompsons stijl. Ondanks de naam zijn deze zonnebrillen verkrijgbaar met donkere glazen of heldere glazen.

De acteur heeft samengewoond met de beruchte schrijver Hunter S. Thompson en gejamd met Keith Richards. Maar deze week postte een fan foto’s van Johnny Depp die er een beetje uitgemergeld en uitgeblust uitziet. De foto’s, genomen terwijl de acteur de Hollywood Vampires in Rusland aan het filmen was, zijn niet wat we gewend zijn. Hoewel Depp er een beetje uitgemergeld en onwel uitziet, zeggen fans en toeschouwers dat hij in goede conditie is.

Author