Als je een schoenenbudget hebt, denk je er misschien over om een paar ‘custom’ Air John Mayer sneakers van de singer-songwriter te kopen. Dat is een prima idee, maar hoe weet je welke je moet kopen? Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen op maat gemaakte en in massa geproduceerde schoenen, en dit artikel geeft je enkele tips over welke je het beste kunt kopen. Terwijl de meeste muzikanten er meer op uit zijn hun originele releases te verkopen, willen enkelen misschien iets uniekers proberen.

Acronym x Nike Vapormax

De nieuwste samenwerking tussen Acronym en Nike kenmerkt zich door een frisse look voor een tijdloos silhouet. Terwijl eerdere samenwerkingen tussen de twee goed ontvangen zijn, smeedt de Vapormax een frisse ontwerpreferentie. Mayer zelf onderschreef de samenwerking en noemde de combinatie een “grote ontwerpersdroom”.

Travis Scott x Air Jordan 4 Paars Suède

De Travis Scott x Air Jordan 4 Purple Suedes zijn een schoen in beperkte oplage die speciaal gemaakt is voor vrienden en familie. Het hoogwaardige suède bovenwerk is voorzien van de “Cactus Jack” en “Nike Air” branding. Slechts 1.000 paar van de sneakers zijn wereldwijd verkrijgbaar. De samenwerking is het resultaat van Travis Scott’s vriendschap met muzikant John Mayer. Het zal zeker een hit zijn bij de fans.

Acronym x Nike Air Fear of God 1 Sail

Deze samenwerking tussen Acronym en Nike is het nieuwste voorbeeld van de toewijding van het merk aan high-end atletisch schoeisel. De Nike Air Fear of God werd geïntroduceerd in Black/White en Sail kleurstellingen, en werd meteen een hit. De OG versies, met hun high-end prijskaartjes, waren snel uitverkocht en schoten omhoog in de doorverkoop. In een ingewikkeld interview met de oprichter van Fear of God, legde Jerry Lorenzo het belang van de Nike Air Fear of God 1 uit en hoe het zijn carrière beïnvloed heeft.

New Balance 2002

De muzikant teert al maanden op zijn samenwerking met New Balance, en de aanstaande lancering van zijn nieuwe sneaker is geen uitzondering. De nieuwe colorway van het paar is afwijkend van het gewone, door aardetinten te combineren met felle tinten. Een witte tussenzool en fuchsia bovenwerk worden gecontrasteerd door mauve suède tussen de veterstagen. Wat de stijl zelf betreft, zijn de schoenen een left-field keuze met aardse tinten en een suède wig tussen de veterstagen.

Nike Air Max 90

Bekend om zijn onofficiële samenwerkingen met Nike, verkoopt crooner en songwriter John Mayer sneakers die geïnspireerd zijn op zijn favoriete sneakers. Eén paar Air Max 90s dat hij heeft heet de “Spirit Level”, met een zilverkleurig bovendeel, gespikkelde middenzool, neon Air Max bel, en zwart-witte accenten. Hoewel de samenwerking nog niet officieel is, zullen de gelikte sneakers zeker snel uitverkocht zijn.

Author